روغن مورینگا

روغن مورینگا  از دانه‌های درخت Moringa Oleifera  در منطقه هیمالیا استخراج می‌شود. این روغن حاوی مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب مانند اولئیک اسید، لینولئیک اسید، امگا، آنتی اکسیدان و انواع ویتامین های A، E و C  است.

این روغن به عنوان آبرسان، لایه بردار، ضد آفتاب، جوان کننده و ترمیم کننده پوست شناخته می‌شود. استفاده منظم از این محصول فواید زیادی برای سلامت پوست شما دارد.

حجم محصول را انتخاب کنید.
محبوبیت این کالا

روغن مورینگا گلچینی از محصولات مراقبتی و زیبایی پوست است که هیچ جایگزینی ندارد. درست است که داشتن قفسه از محصولات زیبایی پوست مانند آبرسان، لکه‌بر، روشن کننده، لایه‌بردار، جوان کننده و کلاژن‌ساز می‌تواند خوشایند باشد، اما روغن مورینگا به سادگی شما را از همه اینها بی‌نیاز می‌کند.

 

روغن مورینگا چیست؟

این روغن‌ و خواص بی‌نظیرش برای زیبایی و سلامتی، اگر چه به تازگی در دنیا مطرح شده است، اما پیشینه استفاده از آن به قرن‌ها پیش برمی‌گردد. روغن گیاهی مورینگا از دانه‌های درختی به همین نام moringa oleifera  که در کوه‌های هیمالیا رشد می‌کنند، استخراج می‌شود. هند نیز به عنوان یکی دیگر از خاستگاه‌های این روغن شناخته می‌شود.

این روغن رنگ روشنی داشته و به راحتی جذب پوست می‌شود. تقویت کنندگی و آبرسانی دو قابلیت مهم روغنی است که از دانه‌های درخت مورینگا استخراج شده است.

مهم‌ترین عنصر موجود در این روغن طبیعی، اسید اولئیک است که هفتاد و سه درصد از حجم اسیدهای چرب تشکیل دهنده آن را به خود اختصاص داده است. این ماده تأثیر شگرفی بر سلامت و زیبایی پوست داشته و به نوعی آن را متحول می‌کند.

اسیدهای چرب امگا و آنتی اکسیدان‌ها بخش عمده‌ دیگری از مواد تشکیل دهنده روغن دانه‌های مورینگا را شامل می‌شوند. هر دوی این مواد از پوست در مقابل تنش‌های محیطی مراقبت کرده و التهابات را در آن تسکین می‌دهند.

به علاوه انواع دیگر مواد مغذی مانند پالمیتولئیک، اسیدهای لینولئیک و انواع ویتامین های A، E و C در روغن گرفته شده از دانه‌های مورینگا وجود دارد که آن را به یک محصول چند منظوره برای پوست تبدیل می‌کند.

این روغن کاربردهای گسترده‌ای در زیبایی و سلامت پوست دارد و می‌تواند به عنوان آبرسان، نرم‌کننده و پاک کننده پوست مورد استفاده قرار بگیرد. در واقع استفاده از این روغن به معنای خنثی کردن اثراتی است که استفاده از مواد شوینده و آرایشی، اشعه‌های مضر آفتاب، آلودگی هوا و هر نوع آسیب محیطی دیگر بر روی پوست شما باقی می‌گذارد.

 

خواص روغن مورینگا

روغن دانه‌های مورینگا در روغن‌ تراپی پوست کاربرد گسترده‌ای دارد. این ماده طبیعی به عنوان یکی از بهترین‌ روغن‌ها برای پوست صورت شناخته می‌شود. تهیه این محصول به معنای تهیه همزمان هفت محصول زیر است:

لایه بردار

اسیدهای چرب غیراشباع و به خصوص اولئیک اسید به این روغن گیاهی خاصیت پاک کنندگی قابل توجهی بخشیده‌اند. به همین خاطر استفاده از این محصول برای از بین بردن سلول‌ها و بافت مرده پوست بسیار مفید است. در واقع این روغن به پوست اجازه می‌دهد از شر مواد آرایشی و آلودگی‌های باقیمانده بر روی پوست راحت شده و بهتر نفس بکشد.

مرطوب کننده

چهل درصد از عناصر تشکیل دهنده این روغن اسیدهای چرب اشباع نشده است که بیش از هفتاد درصد از آن را اسید اولئیک تشکیل می‌دهد. این موضوع باعث شده که روغن مورد نظر به خوبی از پس آبرسانی به پوست‌های خشک و حساس بربیاید.

جوان کننده

اثرات نشانه‌های پیری که دیر یا زود به سراغ هر کسی می‌آید، شادابی و نشاط را از پوست شما می‌گیرد. استفاده از روغن گیاهی مورینگا به خوبی از پس رفع خطوط ریز صورت برمی‌آید و نشانه‌های پیری پوست را از بین می‌برد.

ترمیم کننده

از این روغن می‌توان به عنوان ترمیم کننده جای جوش، جای زخم، بریدگی و سوختگی استفاده کرد.

ضد آفتاب

این روغن به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی، از پوست در مقابل اشعه‌های مضر آفتاب جلوگیری می‌کند.

روشن کننده

همین خواص ضد التهابی روغن دانه‌های مورینگا، پوست را شفاف کرده و بافت روشن‌تری به آن می‌بخشد.

متعادل کننده

این محصول با اینکه نوعی روغن‌ گیاهی محسوب می‌شود، با این حال تنظیم کننده چربی پوست است.

 

نحوه استفاده از روغن دانه‌های مورینگا

این محصول را می‌توان مانند روغن آرگان به تنهایی و به عنوان مرطوب کننده،  لکه‌بر پوست و ... مورد استفاده قرار داد. همچنین از این روغن می‌توان در ترکیب با روغن‌های گیاهی دیگر و تهیه ماسک‌های طبیعی پوست استفاده کرد.

 

عوارض جانبی روغن مورینگا

تاکنون هیچ محققی در هیچ کجای دنیا، نشانه‌هایی از عوارض جانبی استفاده از این روغن مشاهده نکرده است. بر همین اساس این محصول به عنوان یکی از روغن‌های گیاهی بدون عارضه شناخته می‌شود.

اما اگر فکر می‌کنید که ممکن است استفاده از این محصول بر روی پوست شما عارضه‌ای به وجود بیاورد، می‌توانید آن را تست کنید.

برای این کار بهتر است ابتدا مقداری از این روغن را بر روی بازوی خود بمالید و چهل و پنج دقیقه به آن فرصت دهید. چنانچه در این مدت زمان خبری از قرمزی، حساسیت، التهاب، خارش و تورم مشاهده نکردید، این روغن کاملاً برای شما بی‌ضرر است.

 

قیمت روغن مورینگا

قیمت روغن مورینگا با توجه به فرآیند استخراج و تصفیه آن و همچنین کاربردهای گسترده‌ای که در زیبایی و سلامت پوست دارد، بسیار ناچیز است. صرف یک هزینه اندک در جهت خرید روغن مورینگا می‌تواند از هزینه‌های سنگین جراحی‌های زیبایی و یا درمان عارضه‌های پوستی احتمالی جلوگیری کند.

 


آزاده
من اولین باره سفارش دادم امیدوارم اونچیزی که نوشتید باشه
سلام وقت بخیر ممنون بابت اعتمادتون
1400/4/2
سبد خرید شما
  • سبد خرید شما خالی است.
  • جمع
    تومان
تکمیل مراحل خرید