روغن کرچک

دانه‌های گیاهی کرچک را با استفاده از روش پرس سرد و پس از آن با استفاده از گرما تبدیل به روغن کرچک می‌کنند. این روغن دارای اسیدهای چرب مفیدی است که از آن می‌توان برای رفع برخی مشکلات پوستی مانند خشکی کف پا استفاده کرد. علاوه بر آن خواص این روغن در کاهش ریزش مو برای بهبود ظاهر ابرو و مژه‌ها نیز کاربرد دارد.

حجم محصول را انتخاب کنید.
محبوبیت این کالا

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که عموماً آن را به دلیل خواص ملینی که دارد، می‌شناسیم اما می‌توان از آن برای بهبود شرایط پوست و مو نیز استفاده کرد. خرید روغن کرچک برای بهبود خشکی کف پا، رشد ابرو و مژه کاربرد دارد. همچنین از این روغن به عنوان یکی از مواد اولیه در تهیه محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می‌شود.

لازم به ذکر است توضیحات محصولات به صورت کلی در سایت درج می‌شود. طبیعتاً تأثیر محصولات بر روی افراد متفاوت است، بنابراین حتماً قبل از تهیه محصولات با مشاورین مجموعه زیما در خصوص عملکرد و کارایی هر محصول مشورت کنید.

روغن کرچک چیست؟

روغن کرچک یک روغن گیاهی است که از دانه‌های گیاه کرچک (Ricinus communis) گرفته می‌شود. گیاه کرچک در درجه اول در آفریقا، آمریکای جنوبی و هند پرورش می‌یابد. جالب است بدانید که هند در حقیقت به عنوان رهبر جهانی در تولید روغن کرچک شناخته می‌شود. روغن کرچک از طریق پرس سرد دانه‌های کرچک و سپس اعمال گرما تولید می‌شود. امروزه، از روغن کرچک به عنوان ماده سازنده مواد آرایشی به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود. طبق بررسی‌های انجام شده، روغن کرچک در بیش از 900 محصول آرایشی و بهداشتی در سال 2002 استفاده شد.

 

خواص روغن کرچک برای پوست

خواص روغن کرچک دارای مزایای متعددی برای پوست است. این روغن با محتوای مفید و مغذی که دارد به شما کمک می‌کند تا پوستی سالم داشته باشید.

جلوگیری از چین و چروک پوست

روغن کرچک حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که با رادیکال‌های آزاد بدن شما مقابله می‌کنند. رادیکال‌های آزاد مسئول تسریع روند پیری هستند و باعث می‌شوند چین و چروک‌ها زودتر ظاهر شوند.

مبارزه با آکنه

روغن کرچک دارای خواص ضد باکتری نیز هست. باکتری‌های صورت شما می‌توانند منافذ پوست را مسدود کرده و منجر به بروز آکنه شوند. برای برطرف نمودن مشکلات ناشی از بروز آکنه و پیشگیری از آن می‌توانید از مزایای خرید روغن نارگیل نیز بهره ببرید.

مرطوب کننده

رطوبت باعث می‌شود پوست شما جوان، براق و سالم به نظر برسد. رطوبت همچنین از بروز چین و چروک جلوگیری می‌کند. در خواص روغن کرچک می‌توان اسیدهای چرب مفیدی را یافت که به نرم و مرطوب شدن پوست کمک می‌کند. شی باتر اصل نیز به منظور نرم و مرطوب کردن پوست توصیه می‌شود.

تسکین آفتاب سوختگی

روغن کرچک به دلیل خاصیت ضدالتهابی که دارد ممکن است درد ناشی از آفتاب سوختگی را تسکین دهد. ویژگی‌های مرطوب کننده آن همچنین ممکن است باعث کاهش لایه‌برداری ناشی از آفتاب سوختگی شود.

مبارزه با خشکی لب‌ها

خرید روغن کرچک به عنوان ماده اولیه در تهیه رژلب و براق کننده لب بسیار رایج است. اگر لب‌های خشکی دارید، از رنگ آن صرف نظر کرده و از روغن کرچک استفاده کنید. گرچه ممکن است بخواهید آن را با روغنی که طعم بهتری دارد مانند روغن نارگیل مخلوط کنید.

خشکی کف پا

روغن کرچک مملو از اسیدهای چرب سالم است. اسیدهای چرب برای حفظ سلامت پوست ضروری هستند. همچنین از خواص روغن کرچک در مرطوب کنندگی و مبارزه با خشکی پوست برای رفع خشکی کف پا نیز استفاده می‌شود.

خواص روغن کرچک در مرطوب کنندگی و  رفع خشکی کف پا

 

خواص روغن کرچک برای مژه و ابرو

خواص روغن کرچک برای جلوگیری از ریزش مو باعث شده است که افراد زیادی از این ماده به عنوان روشی برای رشد و ضخیم‌تر شدن ابروها و مژه‌ها استفاده کنند.

ضخیم شدن ابرو و مژه

با استفاده از پنبه یا برس ریمل تمیز مقدار کمی از روغن کرچک را روی ابروها و مژه‌های خود بمالید. روغن کرچک را به آرامی در ابروها ماساژ دهید. دقت کنید که روغن کرچک با چشم تماس پیدا نکند. اگر چنین شد، بلافاصله آن را بشویید. بهتر است این کار را شب قبل از خواب انجام داده و صبح آن را با آب یا پاک کننده ملایم بشویید. شواهدی وجود دارد که اسید ریسینولئیک که به وفور در خواص روغن کرچک مشاهده می‌شود، ممکن است ریزش مو را درمان کند.

روغن کرچک یکی از روغن‌های گیاهی است که خواص زیادی برای بدن به ویژه پوست دارد. از این رو خرید روغن کرچک برای حفظ سلامت پوست و رفع خشکی آن کاربرد دارد.

 


سبد خرید شما
  • سبد خرید شما خالی است.
  • جمع
    تومان
تکمیل مراحل خرید