روغن سیاه دانه

روغن سیاه دانه از دانه‌های گیاه آن به دست می‌آید و دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهاب است. این گیاه که گیاهی بومی ایران نیز هست دارای خواص بسیاری است. از این خواص روغن سیاه دانه می‌توانید برای بهبود سطح سلامت مو و کاهش درد استفاده کنید.

حجم محصول را انتخاب کنید.
محبوبیت این کالا

هزاران سال است که مردم از روغن سیاه دانه برای بهره‌مندی مزایای آن استفاده می‌کنند. مطالعات مختلفی نشان می‌دهد که این روغن می‌تواند فواید زیادی برای سلامتی مانند کمک به کاهش وزن، بهبود شرایط پوستی و حتی درمان برخی بیماری‌ها داشته باشد.

خرید روغن سیاه دانه به عنوان ماده‌ای تقویت کننده برای پوست و مو این روزها به دلیل فواید زیادی که دارد، رایج است. خواص روغن سیاه دانه به شما کمک می‌کند تا پوستی سالم و زیبا داشته باشید.

لازم به ذکر است توضیحات و عملکرد محصولات به صورت کلی در سایت درج می‌شود. طبیعتاً تأثیر محصولات بر روی افراد متفاوت است، بنابراین حتماً قبل از تهیه محصولات با مشاورین مجموعه زیما در خصوص عملکرد و کارایی هر محصول مشورت کنید.

روغن سیاه دانه چیست؟

سیاه دانه به دانه‌های سیاه، زیره سیاه، کالونجی و پیاز سیاه نیز معروف است. آن‌ها از Nigella sativa یا شونیز، گیاهی کوچک با گل‌های بنفش کم‌رنگ، آبی یا سفید که در اروپای شرقی، آسیای غربی و خاورمیانه رشد می‌کنند، به دست می‌آید. جالب است بدانید که این گیاه بومی ایران نیز هست و در اراک و اصفهان به وفور یافت می‌شود.

روغن سیاه دانه حاوی تیموکینون است که یک ترکیب آنتی‌اکسیدان و ضدالتهابی است. می‌توان روغن سیاه دانه را به صورت کپسول بلعیده یا آن را به صورت موضعی استفاده کرد تا پوستی سالم داشت. همچنین می‌توان این روغن را به روغن‌های ماساژ، شامپوها، محصولات خانگی مراقبت از پوست و رایحه‌های محیطی نیز اضافه کرد. خرید روغن سیاه دانه با کیفیت بالا برای استفاده در پخت‌وپز و نوشیدنی نیز مناسب است.

 

خواص روغن سیاه دانه برای مو

طبق یک بررسی در سال 2016، سیاه دانه یک ماده ایدئال برای دارو و مواد آرایشی است. این مطالعه خواص روغن سیاه دانه را ضد باکتری، ضد قارچ، ضدالتهاب و آنتی‌اکسیدان معرفی می‌کند. به نظر می‌رسد که روغن سیاه دانه ممکن است از پوست سر سالم حمایت کرده و موهای شما را خنثی کند.

برطرف‌کننده شوره سر

طرفداران خواص روغن سیاه دانه برای مو معتقدند که این روغن مواردی مانند شوره سر را درمان می‌کند. همچنین این روغن ضمن مرطوب نگه‌داشتن پوست سر، به حفظ سلامت آن نیز کمک می‌کند. علاوه بر آن روغن سیاه دانه می‌تواند به رطوبت در ساقه‌های موی کمک کند زیرا این ماده غنی از اسیدهای آمینه چرب است.

کاهش ریزش مو

بسیاری معتقدند که از خواص روغن سیاه دانه به عنوان داروی ریزش مو نیز می‌توان بهره برد. یک مطالعه در سال 2014 نشان داد، مخلوطی از روغن نارگیل و روغن سیاه دانه به اندازه کافی در تقویت رشد مو مؤثر است. همچنین، یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که یک روغن مو گیاهی حاوی سیاه دانه منجر به کاهش ریزش مو تا 76 درصد شد.

تلوژن افلوویوم

تلوژن افلوویوم نوعی بیماری است که با ریزش مو یا کم‌پشتی مو مشخص می‌شود. مطالعه‌ای در سال 2013 روی 20 زن مبتلا به این بیماری بهبود قابل ‌توجهی با لوسیون حاوی 0.5 درصد روغن سیاه دانه را نشان داد. خواص روغن سیاه دانه را می‌توان برای بهبود سلامت موها و جلوگیری از ریزش آن‌ها نیز استفاده کرد.

 

خواص روغن سیاه دانه برای کاهش درد

وقتی صحبت از درد می‌شود ، برای تسکین سریع می‌توان به مسکن مراجعه کرد ، اما می‌تواند منجر به آسیب معده ، کلیه و کبد و همچنین بروز اعتیاد احتمالی شود. از این رو درمان‌های سنتی بسیاری در جهت کاهش درد وجود دارد که با ماساژ روغن‌های دارویی منجر به کاهش درد می‌شود. روغن سیاه دانه نیز از جمله این روغن‌ها است که به تسکین موضعی درد کمک می‌کند.

تسکین درد

مواد فعال موجود در روغن دانه سیاه تسکین دهنده درد است. این مواد شامل تریپتوفان و فنیل آلانین هستند که در کاهش درد مؤثرند. تریپتوفان و فنیل آلانین هر دو اسیدهای آمینه ضروری هستند که می‌توانند به ساخت پروتئین در بدن کمک کنند. التهابی که باعث درد می‌شود را می‌توانید با استفاده موضعی آن به پشت ، مفاصل و یا عضلات برطرف کنید. روغن سیاه دانه حاوی عوامل ضدالتهابی است که جایگزینی عالی برای مسکن ، ایبوپروفن و دیگر مسکن‌های رایج برای کاهش درد است. همچنین مطالعات اخیر نشان داد که روغن سیاه دانه ممکن است به بیماری‌های التهابی مانند آرتروز کمک کند.

 

سبد خرید شما
  • سبد خرید شما خالی است.
  • جمع
    تومان
تکمیل مراحل خرید