روغن جوجوبا

روغن جوجوبا از دانه‌های گیاه جوجوبا استخراج می‌شود. نام علمی این درختچه چند ساله Simmondsia chinensis است و در جنوب غربی ایالات متحده رشد می‌کند. در واقع شکل مایعی از موم‌های گیاهی است. در شکل خالص، این روغن به رنگ مایع طلایی روشن است که بدون بو است.
محبوبیت این کالا

روغن جوجوبا برای پوست خوب است چون منبعی غنی از ویتامین E، ویتامین‌های B، سیلیس، مس، روی و ... است. تمامی این اجزا برای داشتن پوست سالم مفید هستند.

بزرگترین فایده روغن جوجوبا این است که ترکیب آن شباهت بسیار زیادی به روغن طبیعی پوست یا همون سبوم دارد که این روغن از غدد چربی تولید می‌شوند و پوست را نرم و انعطاف پذیر می‌کنند. بنابراین روغن به خوبی با سبوم ترکیب می‌شود و به عمق منافذ پوستی نفوذ می‌کند و پوست را هیدراته نگه می‌دارد. بنابرایناین روغن به مرطوب ماندن پوست کمک می‌کند و خاصیت الاستیکی به پوست می‌بخشد. هرچه که ما پیرتر می‌شویم، تولید سبوم در بدن کاهش می‌یابد و پوست خشک می‌شود. روغن جوجوبا به عنوان مکمل برای پوست عمل می‌کند و باعث بازگشت تعادل روغن طبیعی پوست شده و از خشکی پوست جلوگیری می‌کند. هرچه روغن به تامین رطوبت مورد نیاز پوست و مرطوب نگه داشتن آن کمک می‌کند، چین و چروک کمتری مشاهده می‌شود. قبلا در مورد این موضوع که روغن جوجوبا حاوی مقدار بالایی ویتامین E است بحث کردیم که این ویتامین یک آنتی اکسیدان بسیار عالی است. کیفیت آنتی اکسیدانی روغن از هرگونه آسیب بیشتر به پوست که در نتیجه افزایش سن ایجاد می‌شوند جلوگیری می‌کند. بنابراین احتمال ظهور چین و چروک تازه کاهش می‌یابد. کسانی که دارای پوست مستعد ابتلا به آکنه دارند می‌توانند با استفاده از این روغن با چین و چروک مقابله کنند. این روغن منافذ پوستی را مسدود نمی‌کند و خواص ضدباکتری آن باعث کشته شدن باکتری ایجادکننده آکنه می‌گردد. بدین ترتیب می‌توانید از ظهور آکنه نیز جلوگیری کنید.

خواص روغن جوجوبا

 
پوست را مرطوب می‌کند

روغن جوجوبا می‌تواند پوست شما را نرم و انعطاف‌پذیر کند.

این روغن مقدار زیادی سرامید دارد که سلول‌های پوست را می‌پوشاند و مسئول آب رسانی به پوست است. روغن جوجوبا به سرعت جذب پوست می‌شود و چیزی از آن روی پوست باقی نمی‌ماند. این سپر محکمی در برابر از دست رفتن رطوبت، مواد آلرژی‌زا، و گرد و غبار ایجاد می‌کند. این روغن قسمت‌های خشک پوست را مرطوب می‌کند و سلامت پوست را به آن برمی‌گرداند.

فقط کافی است قبل از خواب صورت و دست‌ها را با مقدار کمی روغن جوجوبا ماساژ دهید و صبح آن را بشویید. به همین سادگی!


اختلالات پوستی را درمان می‌کند

گفته می‌شود این روغن یک درمان طبیعی برای اگزما است.این روغن خواص ضد التهابی دارد که به کاهش قرمزی ناشی خشکی پوست و بیماری‌های دیگر مانند روزاشیا کمک می‌کند.

مقداری پنبه را به روغن جوجوبا آغشته کنید و آن را مستقیما روی ناحیه‌ی آلوده قرار دهید. برای درمان سریع‌تر این کار را دو بار در روز انجام دهید.


تولید روغن را در پوست تنظیم می‌کند

این روغن برای پوست‌های چرب نیز خیلی خوب است. این روغن ضد جوش سر سیاه است و منافذ پوست را مسدود نمی‌کند. روغن جوجوبا مانع از آن می‌شود که پوست روغن اضافی ترشح کند و تولید روغن را تنظیم می‌کند.

در این‌جا نحوه‌ی استفاده از روغن جوجوبا برای خلاص شدن از شر چربی و آلودگی صورت بدون صرف وقت آمده‌است. صورت‌تان را بشویید و خشک کنید. چند قطره روغن جوجوبا را به تمام صورت و گردن‌تان بمالید و تمام. روغن جوجوبا حاوی مواد معدنی بسیاری است که به شما پوستی سالم و درخشان می‌دهد.


چین و چروک و نشانه‌های پیری را کاهش می‌دهد

روغن جوجوبا علاوه بر این‌که پوست را سفت و مرطوب می‌کند، برای کاهش چین و چروک نیز موثر است، برای همین شما را جوان‌تر نشان می‌دهد.

این روغن سرشار از ویتامین E است، برای همین قابلیت از بین بردن رادیکال‌های آزاد را دارد. رادیکال‌های آزاد سبب ایجاد چین و چروک می‌شوند. مصرف مداوم روغن جوجوبا می‌تواند چین و چروک‌های عمیق را تا ۲۵ درصد کاهش دهد. اسید لینولئیک و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در روغن جوجوبا به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند.

اگر از این روغن به همراه شست و شودهنده‌ی صورت یا یک کرم مرطوب‌کننده استفاده کنید بسیار موثر خواهدبود. با این حال اثبات شده‌است استعمال موضعی بهترین نتایج را به‌دست می‌دهد.


در درمان آکنه سمج موثر است

 آیا روغن جوجوبا برای درمان آکنه خوب است؟ همه‌ی ما می‌دانیم مسدود شدن منافذ پوست اغلب به جوش یا آکنه منجر می‌شود. بسیاری از محصولات آرایشی که مدعی کاهش آکنه هستند حاوی چربی حیوانی هستند، که اوضاع را بدتر هم می‌کند. همیشه بهتر است به محصولات طبیعی مانند این روغن اعتماد کنید.

روغن جوجوبا ضدعفونی‌کننده و ضد چربی است. برای همین برای درمان آکنه خیلی موثر است. این روغن بخش‌هایی از پوست را که پوشانده نمی‌شود، و منافذ بسته‌شده را پاکسازی می‌کند و هیچ اثری از زخم باقی نمی‌گذارد. هم‌چنین به محو کردن لکه‌ها کمک می‌کند. مصرف زیاد روغن جوجوبا اندازه‌ی منافذ را کاهش می‌دهد و ترشح روغن را کنترل می‌کند، که از بازگشت آکنه جلوگیری می‌کند.

مقداری روغن جوجوبا را با ملایمت روی نواحی مشکل‌دار استعمال کنید و بگذارید در طول شب باقی بماند. صبح روز بعد با آب معمولی شست و شو دهید.


التهاب پوست را کاهش می‌دهد

روغن جوجوبا به دلیل خواص آنتی‌باکتریالی که دارد، با کشتن باکتری‌ها التهاب پوست را کاهش می‌دهد. هم‌چنین از این روغن برای درمان زخم‌ها، بریدگی‌ها، و عفونت‌های خفیف مانند تبخال و زگیل استفاده می‌شود. این روغن التهاب و قرمزی دردناک را که اغلب ناشی از آسیب دیدگی است، تسکین می‌دهد. بنابراین این بار که از بریدگی یا جراحت در رنج بودید، از مصرف این روغن شگفت‌انگیز خجالت نکشید.


برای پاک کردن آرایش خوب است

آیا نمی‌دانید از میان گزینه‌های موجود از چه چیزی برای پاک کردن آرایش استفاده کنید؟ ما بهترین راه‌حل را داریم! روغن جوجوبا خواص پاک کنندگی خوبی دارد و می‌توان از آن برای پاک کردن آرایش و پاکسازی صورت استفاده کرد. این روغن کمک می‌کند فورا تمام اثرات آرایش را پاک کنید.

تمام چیزی که نیاز دارید این است که مقداری پنبه را به این روغن آغشته کنید و آن را به تمام صورت و لب‌ها بمالید. سپس باقیمانده‌ی آن را با پنبه‌ی مرطوب پاک کنید. هم‌چنین روغن جوجوبا برای پاک کردن آرایش چشم مانند سرمه، ریمل، ‌خط چشم، و سایه‌ی چشم مفید است.

احتیاط: از آن‌جا که نواحی اطراف چشم خیلی حساس است، حتما روغن جوجوبا را با ملایمت استعمال کنید.


می‌توان از آن به عنوان روغن بدن استفاده کرد

از روغن جوجوبا می‌توان نه تنها برای صورت، بلکه برای کل بدن قبل از استحمام استفاده کرد. این روغن به بدن رطوبت کافی می‌رساند، برای همین بعد از استحمام می‌توانید با خیال راحت از لوسیون استفاده نکنید. این روغن به آسانی و به سرعت جذب پوست می‌شود و جریان خون را بهبود می‌بخشد، ‌که سبب درخشندگی پوست می‌شود.

هم‌چنین می‌توانید از روغن جوجوبا برای ماساژ پوست استفاده کنید. این روغن بافتی غیرچرب و عطری خوشایند دارد که به شما حس آرامش می‌دهد.


ترک پاشنه‌ی پا را درمان می‌کند

استعمال مرتب این روغن در ناحیه‌ی پا نرمی آن را حفظ می‌کند و از ترک پاشنه‌ی پا جلوگیری می‌کند. به عنوان یک درمان قوی برای پا، این روغن را استعمال کنید و جوراب بپوشید. بگذارید یک ساعت بماند. پای شما نرم و لطیف خواهدشد.


ناخن‌های شما را سالم نگه می‌دارد

بسیاری از ما پوستک (کوتیکول یا همان قسمت سفید رنگ در ابتدای رویش ناخن‌ها) خشکی داریم، و ناخن‌هایمان در معرض شکستن است. این باعث می‌شود داشتن ناخن‌های بلند و زیبا برای ما غیرممکن باشد. هر روز بعد از استحمام روغن جوجوبا را روی کوتیکول خشک خود بمالید.

روغن جوجوبا ویتامین E دارد که کوتیکول را مرطوب می‌کند، شکنندگی را کاهش می‌دهد، و سبب بهبود و سلامت رشد ناخن می‌شود. هم‌چنین خواص ضدالتهابی و آنتی‌باکتریال دارد که برای پیشگیری از هرگونه آسیب به کوتیکول شما مفید است.


تیرگی پوست ناشی از آفتاب را رفع می‌کند

ما در تلاش برای داشتن پوستی برنزه و درخشان از حمام آفتاب چشم‌پوشی نمی‌کنیم. با این حال قرار گرفتن در معرض آفتاب به مدت طولانی برای بسیاری از ما چندان خوب نیست، حتی اگر خودمان را با یک ضدآفتاب قوی بپوشانیم. ممکن است در نهایت دچار آفتاب سوختگی و قرمزی پوست شویم و بعد برای تسکین درد به دنبال درمان‌های مختلف می‌گردیم.

روغن جوجوبا را در ناحیه‌ی آفتاب سوختگی استعمال کنید. از آن‌جا که این روغن سرشار از ویتامین E و ب‌کمپلکس است، به ترمیم پوست آسیب‌دیده کمک می‌کند و حس سوزش را تسکین می‌دهد. این روغن با پوشش موم‌مانندی که دارد که حتی می‌تواند از پوست آفتاب سوخته محافظت کند تا بهتر شود.


از سوزش پوست در هنگام اصلاح با تیغ جلوگیری می‌کند

روغن جوجوبا از سوزش و بریدگی‌هایی که اغلب هنگام اصلاح با تیغ رخ می‌دهد، جلوگیری می‌کند.

متخصصان توصیه می‌کنند قبل از اصلاح با تیغ از روغن جوجوبا استفاده کنید. این کار برای پیشگیری از سوزش مفید است و پوست را نرم می‌کند. هم‌چنین می‌توانید بعد از اصلاح مستقیما آن را استعمال کنید تا پوست‌تان نرم و مرطوب شود. روغن جوجوبا یک جایگزین طبیعی برای افترشیوهای باکیفیت است.


لب‌های شما را نرم می‌کند

آیا می‌خواهید لب‌هایی به نرمی پَر داشته‌باشید؟ به جای ژل‌های نفتی رایج، از روغن جوجوبا استفاده کنید. ساختار مومی این روغن به تجدید رطوبت لب‌ها کمک می‌کند. هم‌چنین رطوبت را برای مدت طولانی در لب‌ها محبوس، و لب‌های شما را نرم می‌کند.

 


سبد خرید شما
  • سبد خرید شما خالی است.
  • جمع
    تومان
تکمیل مراحل خرید